22.08.2009 г., 10:34 ч.

Кратка среща 

  Поезия » Любовна
583 0 0

Помниш ли деня,
в който на моста се видяхме?
Ти хвана моята ръка
и заедно повървяхме.
Оглеждаше се нежно
в моите очи и
шептеше как
обичаш ме безкрайно.
Деня,
в който се видяхме
и двама заедно повървяхме?

© Зорница Арие Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??