14 may 2016, 22:28

Кратки смисли 

  Poesía » Formas orientales
1064 0 1
Отмъщаваш ли-
оплиташ се в кълчища.
Не си отмъстен.
*********
Лети духът ми.
И до днес е с белота.
На лястовица.
**********
От мъст обладан,
ученик сатанински -
с учител плати.

© Светла Арабаджиева Todos los derechos reservados

от архива
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??