May 14, 2016, 10:28 PM

Кратки смисли 

  Poetry » East forms
1063 0 1
Отмъщаваш ли-
оплиташ се в кълчища.
Не си отмъстен.
*********
Лети духът ми.
И до днес е с белота.
На лястовица.
**********
От мъст обладан,
ученик сатанински -
с учител плати.

© Светла Арабаджиева All rights reserved.

от архива
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??