16 oct 2011, 10:38

Кратко 

  Poesía » De amor
628 0 4

Обичай ме и аз ще те обичам -

незнайно, тихо, просто от сърце.
Не знаеш нищичко за мене

а  и аз за теб не зная,

но все сънувам твоето усмихнато лице.

 

Обичай ме,  когато аз не се обичам,

когато болката владее всичко в мен.

Обичай ме  и аз ще те обичам -

напук на  разума студен!

 

Бъди до мен,  когато аз от мене бягам.

Води ме за ръка като дете.

Когато уморена аз си лягам,

ти тихо прошепни:  ела при мен...

 

 

© Марина Късметлийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??