30 may 2009, 15:44

Кратко танго 

  Poesía » Otra
1161 0 6

Поканих те на танц... нахално

 

(„дами канят" не беше обявено),

 

облечена в държание скандално

 

и с рокля в греховното червено...

 

Отказа ми, (приличие привидно)

 

ала изпиваше с очи... до голо...

 

И пожела ме, вярвайки наивно

 

цената си, че ще покажа скоро.

 

Аромат на жасмин те облада:

 

нежното ухание... копнеж роди.

 

Разкъсани окови, сноп топлина,

 

желание за допир, страст гори...

 

 

 

Прогарящо усещане за жена

 

и мисли прииждащи на орди...

 

Тангото свърши, шанс отлетя

 

ритъмно с последните акорди...




25.05.2009г
(цикъл "Галещо перо")

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??