15 jun 2011, 18:24

Краткостишия - ІV 

  Poesía » Otra
409 0 2
Изворът на белоногата
е развъдник на... акули.


...Вият в мене
ветрове, когато
всички спят.


Съхранена.
От удар на удар
в боксова круша.


Най-хубавият стих
ще напиша утре.
А днес той е във синьо.

© Латинка-Златна Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??