15.06.2011 г., 18:24 ч.

Краткостишия - ІV 

  Поезия » Друга
407 0 2
Изворът на белоногата
е развъдник на... акули.


...Вият в мене
ветрове, когато
всички спят.


Съхранена.
От удар на удар
в боксова круша.


Най-хубавият стих
ще напиша утре.
А днес той е във синьо.

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??