23 sept 2017, 20:20

Краткостишия – XI 

  Poesía » Otra
375 4 13

1.

Момиче - 

цъфтяща градина

с оръфани дънки.

 

2.

Момче - 

кипящо от слънце небе,

с коса от диви рози.

 

3.

Проклятие.

От нажежената земя

подскачат пуканки.

 

4.

Фасони.

Къде е моят стих? Къде е?

Крещи бездарникът.

 

 

© Латинка-Златна Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??