24 feb 2007, 17:06

Кратък е 

  Poesía
507 0 4

Кратък е Животът,
Щастието - просто миг,
но най - велик.
Самотата и Болката
са в нас, и пак от нас
зависи дали
ще бъдем в тях!

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??