24.02.2007 г., 17:06 ч.

Кратък е 

  Поезия
509 0 4

Кратък е Животът,
Щастието - просто миг,
но най - велик.
Самотата и Болката
са в нас, и пак от нас
зависи дали
ще бъдем в тях!

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??