Искам да съм като тебе,
оперирана от чувства,
да не плача като бебе
и отвътре да съм пуста.
Искам да съм лед студена,
вечно в мене да е зима,
не да бъда задължена,
да изгарям във камина.
Искам да не те познавах,
да те срещна по-нататък...
Но животът ме наказа
пак да мина пътя кратък...
© Ивайла Тодорова Todos los derechos reservados