8 may 2008, 5:57

Кравата 

  Poesía
1617 0 12
 

Кравата

 

Кравата на моето детство

си отреза вимето,

изпи си млякото

и умря.

После

седна и дълго мисли,

че няма вече виме,

че няма мляко,

че няма живот...

© Стоян Владов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??