May 8, 2008, 5:57 AM

Кравата 

  Poetry
1335 0 12
 

Кравата

 

Кравата на моето детство

си отреза вимето,

изпи си млякото

и умря.

После

седна и дълго мисли,

че няма вече виме,

че няма мляко,

че няма живот...

© Стоян Владов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??