Бездънна нощ...
Страх... Самота...
Звън на стъкло...
Плач на жена...
Тишината е гъста...
Мракът тежи...
На паважа разбита
любовта ни лежи...
Аз си тръгвам...
Тръгваш и ти...
Стиснати устни...
Присвити очи..
"Спри! Обърни се!" -
сърцето крещи.
Стъпки заглъхват...
Гаснат и падат звезди...
Няма обич, ни прошка...
Боли... Тихо е...
Всичко свърши...
Мълчим...
Плачат очите...
Сърцето кърви...
Любовта ни разбита
на паважа лежи...
© Надежда Todos los derechos reservados