27.10.2010 г., 13:41 ч.

Краят 

  Поезия
594 1 2

Бездънна нощ...

Страх... Самота...

Звън на стъкло...

Плач на жена...

Тишината е гъста...

Мракът тежи...

На паважа разбита

любовта ни лежи...

Аз си тръгвам...

Тръгваш и ти...

Стиснати устни...

Присвити очи..

"Спри! Обърни се!" -

сърцето крещи.

Стъпки заглъхват...

Гаснат и падат звезди...

Няма обич, ни прошка...

Боли... Тихо е...

Всичко свърши...

Мълчим...

Плачат очите...

Сърцето кърви...

Любовта ни разбита

на паважа лежи...

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • разтъсващо......нямам думи..но нека не е така ..любовта е по силна от всичко..
  • Харесах!
Предложения
: ??:??