25 ago 2009, 21:45

Краят на началото 

  Poesía » Otra
467 0 0

Сега отпивам глътка лимонов сок,
за да лекувам болките си в стомаха.
От три дена страдам от нещо непознато,
като невръстна девойка, получила природен знак.

Аз знам, че само аз съм си виновен -
съдбата си е само моя.
Просто съвпадение или нещастна случайност,
но въпреки това го свързвам с теб.

Сега си пиша може би последното умотворение,
от някой хора наричано стихотворение.
Така си мислех, че е правилно,
ама защо ли си тровя нервите със теб.

Просто спирам да дерзая,
аз пробвах, ти ми обърна гръб.
Макар, че получих един сигнал,
ама това си беше просто "съобщение".

Това са моите съмнения,
ама исках да ги споделя!
Защото все трябва да ги разбереш,
за да знаеш как се чувствам аз!

© Георги Дянков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??