11 ago 2012, 13:28

Kречетало 

  Poesía
368 0 1

Вият се бели брези;

с отскочила съвест

се гледам отгоре

и търся причини

за неуспешните полети.

Чезнещи бели души...

 

Дървесна корона

се килва наляво,

препуска по стръмния склон...

С натежала премяна,

клон подир клон

се стоварват отвъд, из дъбравата.

 

Вечният тъмен копнеж

по ехтежите

нещо се гони със спомена...

Планината е сън.

В планината е тъмно.

Като в гилзата на патрон.

© Константин Дренски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??