24 dic 2016, 12:21

Крещи ми в ухото... 

  Poesía » De amor
1614 4 11


Уморих се от чакане! Времето стихна.
Сърцето, ръцете, очите...
Не мога да дишам, душата притихна.
Защо ли болят ме сълзите?!

Очакване дълго, въздишка мъглива
раздира пространството в мрака.
А тъмното плаши... усмивка страхлива,
но тя упорито те чака.

Очаквам те, чу ли?! Фенери изгасват,
паважът е мокър и хладен.
Пак утрото буди, зеници угасват,
а някой за ласки е гладен.

Очаквам те, топла, отдаваща, дива
игрива, сърдита и бясна!
Крещи ми в ухото, че искаш ме жива.
Без теб в този миг ще угасна...
 

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??