Аз поисках небе и поех напосоки.
С ветровете до връх долетях.
А небето се вдигаше все по-високо
и оставаше само мечта.
Затова ме грабни – не моли и не питай.
Понеси ме над всички била'.
Аз ще дишам любов. И от тебе ще пия,
та дано ми поникнат крила.
© Елица Ангелова Todos los derechos reservados