Криле
Остаряхме, мамка му стара!
Лична карта. Валидност: безсрочен.
Явно стигнах до крайната гара.
С белокосата, в последна отсрочка.
И на всичко напук, за изненада,
дишам, смея се, искам да пея.
С всеки ден, с тебе ставам по- млада.
И до теб, още ми се живее.
И душата ми, с криле на птица,
разцъфтява. Като пролетно цвете.
ОпазИ я. Както пази орлица.
Тръгнеш ли, ще и скършиш крилете.
© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados