Dec 8, 2016, 10:38 PM

Криле 

  Poetry » Love
309 0 3

Криле

 

Остаряхме, мамка му стара!

Лична карта. Валидност: безсрочен.

Явно стигнах до крайната гара.

С белокосата, в последна отсрочка.

 

И на всичко напук, за изненада,

дишам, смея се, искам да пея.

С всеки ден, с тебе ставам по- млада.

И до теб, още ми се живее.

 

И душата ми, с криле на птица,

разцъфтява. Като пролетно цвете.

ОпазИ я. Както пази орлица.

Тръгнеш ли, ще и скършиш крилете.

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??