Всичко да се отрича не трябва,
пагубно за държавата е това,
но да покажем кой я ограбва
и ще имаме по-добра съдба!
Критиката ни да е градивна демек,
а не да бъде подла и да е самоцел!
Защото живеем в Европа и в 21 век,
ала разобличи злото и бъди смел!
© Георги Todos los derechos reservados