Apr 9, 2024, 1:30 PM

Критиката 

  Poetry » Other
166 0 0

Всичко да се отрича не трябва,

пагубно за държавата е това,

но да покажем кой я ограбва

и ще имаме по-добра съдба!

 

Критиката ни да е градивна демек,

а не да бъде подла и да е самоцел!

Защото живеем в Европа и в 21 век,

ала разобличи злото и бъди смел!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??