31 may 2014, 13:04

Кръговрат 

  Poesía » Filosófica
355 0 2

              Кръговрат

 

В живота има радост и тъга,

тъй както слънцето блести след буря,

ако днес си паднал ти в калта,

утре пак дъга ще има.

 

В един безкраен кръговрат

се редуват щастието и печала,

тъй както утрото добро

настъпва пак след тъмнината.

 

Така е в нашия живот,

ден с ден не си приличат,

днес е тъжен и злочест,

утре с радост е изпълнен.

 

Животът ни е Божи дар,

с щастие ние трябва да живеем,

след всяка трудност да изправяме глава

и гордо напред да продължиме.

© Пламена Владимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря Ви за положителните отзиви!
  • "Животът ни е Божи дар,
    с щастие ние трябва да живеем,"

    Споделям!

    Хубав стих, Пламена! Поздрав!
Propuestas
: ??:??