Дух, облечен в плът.
Кратък земен път -
скок във Вечността...
Чудна звездна шир...
Тих космичен мир -
полет на душа...
Сетне - в земен свят
с порив чист и свят
към една мечта...
...Вечен кръговрат,
надживял смъртта...
© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados