Nov 30, 2007, 5:16 PM

Кръговрат 

  Poetry » Phylosophy
715 0 13

Дух, облечен в плът.

Кратък земен път -

скок във Вечността...

 

Чудна звездна шир...

Тих космичен мир -

полет на душа...

 

Сетне - в земен свят

с порив чист и свят

към една мечта...

 

...Вечен кръговрат,

надживял смъртта...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??