26 sept 2006, 15:03

куртоазия 

  Poesía
1461 0 5
куртоазия



ПРИСЪЩА СИ НА ПОЛИТИК И мутра,

НА ДНЕШНАТА НИ "БУРЖОАЗИЯ"

ЗА ОПРАВДАНИЕ ТЕ СЛАГАТ ВЪТРЕ

В ДУШИТЕ МРЪСНИ - куртоазио!


ДО МОЗЪКА НА ЧЕРЕПА И КОСТИТЕ,

ДО АНАТОМИЯ ТЕ МРАЗЯ,

ОТВРАТИТЕЛНА И ДЕФОРМИРАНА,

МЕРЗКА - куртоазио!!!



ЧАР......26.09.06

© Чавдар Кунчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??