26 nov 2008, 18:09

Къде? 

  Poesía » Otra
508 0 0
                                Къде?

Къде?                                 
Къде да се скрия?
От себе си къде да се скрия?
Завинаги от себе си къде да се скрия?
Завинаги да се скрия?
Завинаги?
Опитвам се.

© Ди Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??