Nov 26, 2008, 6:09 PM

Къде? 

  Poetry » Other
516 0 0
                                Къде?

Къде?                                 
Къде да се скрия?
От себе си къде да се скрия?
Завинаги от себе си къде да се скрия?
Завинаги да се скрия?
Завинаги?
Опитвам се.

© Ди Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??