4 abr 2013, 9:55

Къде е любовта? 

  Poesía » De amor
470 0 1

Къде е любовта...?


Обичам те, но нямам сили 

да издържа на този ад 

и болката във сълзи ме облива...

не знам, защо съм в този гаден свят.

 

Не виждам смисъл да се боря 

за моите искрени мечти.

Сега съм просто аз дърво без корен,

отчаян просяк на лъжи.

 

Нии свикнали сме да сме двама 

и борим се със гадния живот 

кат' брат ме чувстваш -

друго няма...

къде отиде нашата любов...?

 

А искам ти да си щастлива

и тази съвест просто да умре, 

а нашите спомени да си отидат,

да гният в ада щом така е по-добре. 

© Дейвид Цанев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??