18 dic 2016, 10:00

Къде е слънцето? 

  Poesía » De amor
300 1 6

Отхвърлям догми, искам да си с мен, 
неканена в съня ти пак се вмъквам,
с косите си оплитам те във плен,
не се буди... задръжките си смъквам.

Усети ли ме? Топло е нали,
дъхът ми пари, кожата ти тръпне,
задъхано е, страстно е... прости,
неканена при теб, че се промъкнах.

Целунах те, сънят ти да взривя,
разпаднах го на хиляди комети,
разтърсващо съм сладка... но горча.
Събуди ли се? Слънцето не свети...


 

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??