18.12.2016 г., 10:00 ч.

Къде е слънцето? 

  Поезия » Любовна
301 1 6

Отхвърлям догми, искам да си с мен, 
неканена в съня ти пак се вмъквам,
с косите си оплитам те във плен,
не се буди... задръжките си смъквам.

Усети ли ме? Топло е нали,
дъхът ми пари, кожата ти тръпне,
задъхано е, страстно е... прости,
неканена при теб, че се промъкнах.

Целунах те, сънят ти да взривя,
разпаднах го на хиляди комети,
разтърсващо съм сладка... но горча.
Събуди ли се? Слънцето не свети...


 

© Неземна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??