Къде изчезнаха копнежите?
Какво се случи между нас?
Защо измъчва ме съмнение?
Защо не вярвам вече аз?
Ти помниш – огън ни гореше!
Къде отиде любовта?
Нали над нас небето бдеше?
Нима била е тя лъжа?
Да, трудно ми е да повярвам.
И тук, от ляво, днес боли.
Желая щастие, любими!
С любов и здраве остани!
Веси_Еси (Еси)
© Еси Todos los derechos reservados