16 nov 2006, 14:29

Къде отиваш днес 

  Poesía
573 0 7
Къде отиваш днес
в тази ранна утринна мъгла?
Единствено шумят листата
и се навеждат голите звезди,
за да дочуят твойто име.
Говориш ми за пясъка.
А стъпките се връщат
като кръстопът,
на който съм останал

неподвижен.

© Божидар Пангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??