Nov 16, 2006, 2:29 PM

Къде отиваш днес 

  Poetry
574 0 7
Къде отиваш днес
в тази ранна утринна мъгла?
Единствено шумят листата
и се навеждат голите звезди,
за да дочуят твойто име.
Говориш ми за пясъка.
А стъпките се връщат
като кръстопът,
на който съм останал

неподвижен.

© Божидар Пангелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??