16.11.2006 г., 14:29 ч.

Къде отиваш днес 

  Поезия
572 0 7
Къде отиваш днес
в тази ранна утринна мъгла?
Единствено шумят листата
и се навеждат голите звезди,
за да дочуят твойто име.
Говориш ми за пясъка.
А стъпките се връщат
като кръстопът,
на който съм останал

неподвижен.

© Божидар Пангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??