Къде си?
Ти си в моето упорито старание...
Ти си в моя сърцат, ведър смях...
Ти си в моето страстно дихание...
Ти си в моя сладък дяволски грях...
Ти си в частиците на моето цяло...
Ти си в топлия дъжд, завалял от очите ми...
Ти си в кръвта ми, изгаряща тялото...
Ти си в живия лъч, заблестял във мечтите ми...
Ти си в моя вкус с аромат нетипичен...
Ти си в мига, който променя съдбата ми...
Ти си в магията, която ме прави различна...
Ти си в атома, взривяващ душата ми...
Ти си в моята самотна мълчалива сълза...
Ти си в моята вяра - като Божи дар...
Ти си в хармонията на моята тишина...
Ти си в моя бушуващ житейски пожар...
© Павлина Петрова Todos los derechos reservados