Oct 26, 2007, 9:36 AM

Къде си? 

  Poetry » Love
1072 0 15
 

                               Къде си?

 

               Ти си в моето упорито старание...

               Ти си в моя сърцат, ведър смях...

               Ти си в моето страстно дихание...

               Ти си в моя сладък дяволски грях...

               Ти си в частиците на моето цяло...

               Ти си в топлия дъжд, завалял от очите ми...

               Ти си в кръвта ми, изгаряща тялото...

               Ти си в живия лъч, заблестял във мечтите ми...

               Ти си в моя вкус с аромат нетипичен...

               Ти си в мига, който променя съдбата ми...

               Ти си в магията, която ме прави различна...

               Ти си в атома, взривяващ душата ми...

               Ти си в моята самотна мълчалива сълза...

               Ти си в моята вяра - като Божи дар...

               Ти си в хармонията на моята тишина...

               Ти си в моя бушуващ  житейски пожар...

 

 

 

 

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??