3 jul 2011, 23:19

Къде си сега 

  Poesía » De amor
845 0 2

Къде си сега


Пред теб единствено Душата си докрай

Разголих...

За теб единствено Сърцето си докрай

Разтворих!!!

Пред теб единствено Тъгата си показах

и мойта Слабост позволих да видиш!

Във Теб единствен аз до край

Повярвах,

че Ти единствен ме Почувства и Разбра!!!

Къде си ти сега...

Защо остави ме така Сама???

Защо Избяга?

Разголена, от Студ Умирам...

Къде е топлата ръка,

да стопли моята ръка?

Сърцето, пръснато на милион парчета,

събирам сам-сама!

Къде е онова сърце, което...

за моето и с моето в едно

твърдеше, че тупти?

Къде са очите, които ме гледаха с нежност

и прогонваха тъгата в мен?

Къде са ръцете, които с нежна прегръдка

ме караха да се чувствам силна,

когато съм слаба?

Къде си сега, когато Потъвам...

защо ме остави сама,

КОГАТО УМИРАМ???

26.09.09г

23:35

© Рени Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Понякога и красивите страдат, както богатите плачат.
  • точен час? секунди, няма ли?
    иначе, в наши дни да разголваш душа е несериозно, хората тяло търсят.

    Да разтваряш сърце - също, крака се промотират.
Propuestas
: ??:??