28 jul 2010, 22:57

Където и да съм 

  Poesía » Otra
686 0 0

Където и да съм


Винаги ще държим мечтите си в ръце,

ще бъдем отговорни за раните в нашето сърце,

виждаме бъдещето, то стои пред нас,

но нещо ни пречи да се сбогуваме с миналото, ще живее с нас.

И ето ни сега, с всичко нужно за промяната,

държим ръцете си, знаейки, че нищо няма да е същото на сутринта,

ще сме толкова далеч, толкова сами,

но сме длъжни да продължим, колкото и да боли.

Седим лице в лице с новия си живот, с тъгата,

страхуваме се да прекрачим, да приемем самотата,

а може би така е по-добре, сбъдвайки мечтите си,

ръцете се разделят, но винаги ще ги държим заедно в сърцата си.

Знаеш, трябва да тръгвам, не мога да сдържам сълзите си,

ще ми липсваш, спомените ще запечатам в себе си,

но помни, че където и да съм, ти  ще бъдеш с мен,

просто... трябва да вървя, не ме забравяй, дори и за ден...


*посвещавам на майка ми и сестра ми.

Знайте, че където и да съм, каквато и да съм,

аз винаги ще ви обичам и ще ви пазя в сърцето си,

напомняйки си, че това съм аз, че така съм себе си...

Обичам ви!!!                        

                  

© Ралица Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??