29 oct 2017, 0:19  

Където вече не 

  Poesía » De amor, Del paisaje, Verso libre
448 0 0

Спомни си 

Беседката под боровете

И малкото  кафе с пианото 

И въртящата се люлка в квартала

И онзи ъгъл зад къщана ни

И оная къщичка под чаршафите

И ония места – нашите,

дето са на всички

Но са си наши

Където вече не ходя.

 

© Н.З. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??