29.10.2017 г., 0:19 ч.  

Където вече не 

  Поезия » Любовна, Пейзажна, Свободен стих
450 0 0

Спомни си 

Беседката под боровете

И малкото  кафе с пианото 

И въртящата се люлка в квартала

И онзи ъгъл зад къщана ни

И оная къщичка под чаршафите

И ония места – нашите,

дето са на всички

Но са си наши

Където вече не ходя.

 

© Н.З. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??