Спомни си
Беседката под боровете
И малкото кафе с пианото
И въртящата се люлка в квартала
И онзи ъгъл зад къщана ни
И оная къщичка под чаршафите
И ония места – нашите,
дето са на всички
Но са си наши
Където вече не ходя.
© Н.З. Все права защищены