11 feb 2023, 22:19

Към 

  Poesía
202 1 1

Вярвах, още вярвам в добрато,зло.

Вярвам че то може да достигне ниво...

в което всичко да зависи от самите нас.

И да бъдем щасливи в тоз труден час.

 

Надеждата, казват умира последна...

но казват също че мерака и той.

Ами тогава как да се справим с лъжата

която предшества всеки герой.

 

Точим си шпагите,с думи замъци градим.

Отчаяни плужеци ,клеветници...

Режещи клона на който седим...и защо!?

Много просто, защото към смъртта вървим.

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • От нас си зависи, как ще го живеем живота. Когато човек е духовно извисен и носи в душата си обичта към хората, всичко по леко се преживява. Иначе, прав си, сами се тласкаме към гибел. Хареса ми!
Propuestas
: ??:??