15 nov 2007, 15:42

Към БОГ 

  Poesía
738 0 18

                   Господи,

 

 

                  Ти, който ни говориш чрез поетите...

                  Ти, който се оглеждаш в нашите души...

                   Искра запалил си...

                   Във словото... 

                   Да свети...

                   Създаваш ни... И ни твориш

                

                        

                   по собствен образ и подобие...

                   Да бъдем Твоите ръце, очи...

                   И дал си ни свободна воля...

                   И свято право да грешим...

 

          

                   За да живеят всички ангели и дяволи

                   в душите ни от мрак и светлина...

                   За да сме земния Ти образ, огледален...

                   От тлен...

                                  И суета...

                    

                     

 

         

                     

    

        

 

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??