18 ene 2015, 13:33

Към теб 

  Poesía » De amor
593 0 1

           КЪМ ТЕБ

Сто моста към тебе прокарах.
По единия минах само веднъж.
Стълба към небето ти дадох, 
но станах ли любимия мъж...

По мостовете минаха други лица.
По стълбата трети ходеха в рая.
Там бяха щастливи като деца.
Защо те обичам - още не зная?

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??