Jan 18, 2015, 1:33 PM

Към теб 

  Poetry » Love
592 0 1

           КЪМ ТЕБ

Сто моста към тебе прокарах.
По единия минах само веднъж.
Стълба към небето ти дадох, 
но станах ли любимия мъж...

По мостовете минаха други лица.
По стълбата трети ходеха в рая.
Там бяха щастливи като деца.
Защо те обичам - още не зная?

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??