5 nov 2011, 18:00

Към върха 

  Poesía » Otra
532 0 2

 

 

Върхове желае всеки,

най-добре се чувства там,

но никой не може навеки

на върховете си да бъде сам.

 

Защото той тръгнал е от ниско

и се е качил със помощ чужда,

и не бива да се държи низко,

когато друг от помощ има нужда.

 

Трябва да помни онази пътека,

по която вървял е в началото,

трябва да помни все така,

че той е малка част от цялото.

© Александра Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • харесах!поздрави!
  • Да, човек не бива да забравя, че трябва да помага. От ниско на високо е добре, но от високо но ниско е зле. Така, че нека не забравяме и да помагаме. Поздрави!
Propuestas
: ??:??