5.11.2011 г., 18:00 ч.

Към върха 

  Поезия » Друга
531 0 2

 

 

Върхове желае всеки,

най-добре се чувства там,

но никой не може навеки

на върховете си да бъде сам.

 

Защото той тръгнал е от ниско

и се е качил със помощ чужда,

и не бива да се държи низко,

когато друг от помощ има нужда.

 

Трябва да помни онази пътека,

по която вървял е в началото,

трябва да помни все така,

че той е малка част от цялото.

© Александра Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • харесах!поздрави!
  • Да, човек не бива да забравя, че трябва да помага. От ниско на високо е добре, но от високо но ниско е зле. Така, че нека не забравяме и да помагаме. Поздрави!
Предложения
: ??:??