1 oct 2006, 9:57

Кърваво 

  Poesía
653 0 12
Кърваво......




Кървавочервени рози......

За кръвнина и мъст?

За гроб ли?

За любов?

...Или за красота?

...........................

-Вземи си, чедо!

-Късах ги на сутринта......



ЧАР...01.10.06

© Чавдар Кунчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??